MIT campus

More
13 years 1 month ago #4235 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Természetesen. De azt mondod [i:1xxewefx]nekem[/i:1xxewefx] nem hinne, a kérdés az az, ha [i:1xxewefx]te[/i:1xxewefx] is meger?síted, akkor [i:1xxewefx]neked[/i:1xxewefx] elhinné-e ugyanazt? Tudom, hogy nem szívesen kezdeményeznél te, és nem akarsz magánéletr?l beszélni, de ha csak egy bólintással is meger?síted, azzal is tettünk valamit azért, hogy meg merjen próbálkozni a meghódításoddal. Ennyit pedig ér a boldogságod.

Megvárom míg behívja.

- Szia Jeff! Sajnos ahogy látom Azumi megállított, pedig [i:1xxewefx]?szintén[/i:1xxewefx] kíváncsi voltam az els? reakciódra. Nem tudom azt sem, hogy láttad-e a mai interjút a tévében, de azt tudom, hogy sok szempontból nehéz helyzetben vagyunk. Sokan mondták, nem mersz próbálkozni Azuminál, mert "a parancsnok n?je". Pedig pontosan tudod, hogy ennél van azért rosszabb, keményebb helyzet is, amire azt mondják a "parancsnok húga".

- Amikor az a kérdés, hogy valaki megmenti-e a seggedet, akkor nem kérdés az, hogy az a társad olyan-e mint a családod. Nem kérdés az sem, ha házasság, örökbefogadás, testvérré fogadás, bármi más kell ahhoz, hogy megvédd a családod, társad akkor meg kell-e tenni. Azumi [i:1xxewefx]ezért[/i:1xxewefx] is a családom. Igen, hegyesek a füleim. Az elfekb?l meg tiszteket csinálnak. Ha más nem is, hát a szolgálati id?. De ha megnézed a múltamat, az embereimmel együtt harcolok, mert katona vagyok nem politikus és ez is fontos. Azzal, hogy bekopogtattam, hogy Azumi családtag, lehessen UCAS állampolgár igyekszem megvédeni ?t.

- Biztos azt mondod, ha [i:1xxewefx]lenne lehet?séged te is megtennéd. [/i:1xxewefx]Nincs okom azt feltételezni, hogy ne így lenne. De azt hiszem, hogy amikor [i:1xxewefx]nincs lehet?séged[/i:1xxewefx], az nem csak abból áll, hogy nincs csillag a válladon. Hanem abból is áll, hogy [i:1xxewefx]nem képeztek úgy, hogy csillag legyen a válladon.[/i:1xxewefx] Nem képeztek úgy, hogy kiszúrj dolgokat, nem képeztek úgy, hogy léphess. Nem tanultál meg sok dologra odafigyelni, nem figyelted az interjút, az ilyesmi a fejesek dolga.

- A jó hír az, hogy mivel Azumival fogadott testvéri viszonyt beszéltünk meg, Azumi szabad. S?t, amikor a testvérré fogadáshoz lesz valami, akkor még felkérünk tanúnak is. A rossz hír, hogy elf vagyok. Sokáig élünk, és emiatt sok család t?nik el mellettünk, és Azumi a fogadott testvérem és a fogadott családom. Ergo "a parancsnok hugicája" és pontosan tudom, hogy a Renraku féle céges politika az aknamez?. Így bárki is akar Azumival járni, mivel családtag, elvárom t?le, hogy ezen az aknamez?n tudjon navigálni, és a leghalálosabb politikai csatában is meg tudja ?t védeni.

- Mivel neked is társad, te is túl vagy pár közös dolgon vele, szerintem ezt te is megérted, így remélem magaddal és mással szemben sem kevesebb az elvárás, és az a f? cél, hogy Azumi is boldog lehessen, megvalósíthassa az álmait.

- Viszont, ha már végre van civil családtagom, egy csodálatos fogadott húgicám, akkor igenis szeretnék elmenni vele én is pár olyan programra ahol normális n?, családtag lehet, és nem csak a cég tökéletes arca. De ha Azumi elhív az ilyen családi programokra téged mint barátot, vagy mint jövend?belit, természetesen szívesen látlak.

- Ha azt mondanám, van esélyed, ahogy mondtam is, nem biztos hogy elhinnéd. De ez a te dolgod. De azt mondom, ha nem vigyázol a fogadott testvéremre, nem tanulod meg megvédeni, ha baja lenne a kapcsolatból akkor nagyon mérges leszek... Azt szerintem elhiszed. Azzal együtt, hogy ez milyen esélyt jelent, vagy nem jelent neked.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #4236 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
Az els? reakció ami Jefft?l jön az az, hogy szépen vigyázzba vágja magát és tiszteleg és bizony "pihenj"-t kell vezényelned ahhoz, hogy ne vigyázállásban hallgassa végig amit mondani akarsz. Viszont ahogy egy jó katonától elvárják illedelmesen végighallgatja a mondanivalódat és miután megbizonyosodott afel?l, hogy egyik?tök sem akar semmit sem mondani, válaszol.

-"Sajnálom asszonyom, de nem láttam az interjút. Amint lehet?ségem lesz rá, pótolni fogom."

Nem indokol, nem menteget?zik, csak a tényeket közli, azokat sem túl tényszer?en, ugyanis azokat elvileg majhd a jelentéséb?l kell kiolvasnod. Ebb?l a katonás modorból sejted, hogy eddig sem loptad be magad a szívébe, hát most sem, a rangodnál és a pozíciódnál fogva pedig annak, hogy itt bármikor is olyan kötetlen legyen a viszony, mint amikor ide jöttél, már l?ttek. Ha jól sejted most már te is egy vagy a f?tisztek közül, akiket szeretnek vagy utálnak, vagy akikre felnéznek vagy akiknek a lakásába frag-et telepítenének és akikt?l egy törhetetlen és áthatolhatatlan fal választja el az ilyen alacsonyabb rend? életformákat, mint amilyen például Jeff, vagy akár valamelyik kopasz.

-"Értettem asszonyom. Ígérem nem fogok szégyent hozni se a családjára, se magamra." közli érzelemmentesen, így aztán végképp nem tudod leolvasni, hogy mi járhat a fejében. Gyakorlatilag azt sem, hogy önmaga-e még. Ennyi er?vel át is programozhatták volna, azt sem vennéd észre. Azt viszont legalább megtudod, hogy ha gyakorlatilag te mint isteni eredet? lény [f?tiszt] engedélyt adtál neki arra, hogy Azumi közelében maradhasson, akkor azt gyakorlatilag parancsnak vette.

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4237 by TheElf
A modoron nincs miért vitatkoznom. Azt, hogy mire jut, és meddig jut el, majd meglátom. Amit mondtam az egy esély, de [i:jknnqhia]nem az én feladatom megoldani, hogy éljen vele.[/i:jknnqhia] Ráadásul nem most kell barátságosnak lennie. [i:jknnqhia]Ha[/i:jknnqhia] eljut odáig, hogy össze tud jönni Azumival, rájön miért kell a keménység most, akkor majd annak fényében fog bármit is értékelni, most viszont bármit gondolhat.

Azt pedig, hogy a rang alapján viselkedik nincs okom felróni vele, a saját csapatomnak is id?be tellett, míg nem így kezeltek. Mondjuk a törvényszéki cicát leszámítva. De mire ? állampolgár lett, majd csapattag lett, már rég barát volt. Barát, de sok szempontból még évek múltán is idegen. Például sosem tudom megérteni ezt a "bagzás" dolgot ami pedig a nagymacskák, és az alakváltók sajátja is. Mondjuk ez a cica legalább válogatós. És bagzás idején is dolgozik, munkába jár.

- Most viszont egy igen kedves macskát viszünk el ebédelni. Macska, mert nem csak sámán, hanem az egyetlen olyan alakváltó akit ismerek aki állampolgár és emberi jogai vannak. Igaz, ? macskaként is kicsit nagyobbacska.

Azt csak magamban jegyzem meg, hogy az éttermekhez sem volt 2 perc hozzászoktatni a cicát. Hányszor, de hányszor volt olyan, hogy átlógott az indiánok területére vadászni. Mert ugye a szarvas, a vaddisznó és sok más zsákmány valahogy vonzóbbnak t?nt számára, mint a sültburgonya. Igaz, most is el?fordul, hogy az el?étel fácán után enne egy kis szarvast, a köret meg legyen lehet?leg valami hal. Mi más? A krumpli, a rizs nem macskának való. A szója meg pláne.

More
13 years 1 month ago #4238 by TheElf
Ha elmegyünk enni, akkor bizony a cica végig nagyon kedves és udvarias, ám természetesen jó szokása szerint húst eszik hússal és hallal. Az ebéd alatt ha valamit beszélünk, akkor az interjút beszéljük ki, de félve, hogy Jeff nem sokat tudna mit mondani, és még nem rutinos, ez maximum pár mondatban merül ki. Viszont odafigyelek arra, hogy Jeff mit is rendel. Ebéd után viszont úgy döntök, hogy elvisszük cicát valameddig. Már a kocsiban vetem fel a többieknek az ötletet:

- Vigyük el cicát valameddig! Talán, ha utazunk egy kicsit lazíthatunk. Azumi, te mit szólsz hozzá?

Ha Azumi belemegy, akkor bizony a lehet? legrövidebb id?n belül felszállok. A valameddig kitételben pont az a szép, hogy ez lehet egy sarokra a házától is. Természetesen neki nem jut eszébe felszállás el?tt beleszólni a dologba, neki is valószín?nek t?nik, hogy figyelik mit beszélünk, és ha a járm?vek bepoloskázása kockázatos is lenne számukra, a lézermikrofon, a kamerás szájról olvasás, és sok apróság kevésbé. Ezek egy része ellen pedig nem könny? védekezni. Persze felszállás után rögtön jön a borítékolható kérdés:

- Megmutatod Azuminak és a kedvesének a bázist? Esetleg a csapatot? Elviszed valahova szórakozni?

Persze nem lenne cica, ha ne akarná még azt is megtudni amire biztos tippje van. Azt is tudja, hogy mit is fogok megmutatni Azuminak. Már akkor, ha érdekli. Mert persze a bázis adottság, hiszen ott szállunk le. De utána felmerül sok más lehet?ség is. Akár az arkológia is érdekes lehet a sorsa miatt, hogy a céges büszkeségb?l mi más lehet, akár más mozi, esetleg színház. De egy banda klubháza is érdekes ellenpontja lehet a normalitásnak, és ott is láthat más udvarlójelölteket.

- Ez javarészt rajta áll. Ráadásul a szórakozás kapcsán nem hiszem, hogy egyedül az enyém lenne az érdem, ha elvinném szórakozni. De vannak arra is ötleteim. Akár egy színház, akár egy kis nevetés sok cégesen, de akár pár céges élett?l messze járó haver. Vagy csak az amerikai családi életforma pár kötelez? kelléke, ami nekünk rémesen köznapi lenne, de ?t érdekelheti. Remélem nem fognak valami ürüggyel elrángatni a családi programról, pláne amikor vendég is van velünk - utalok Jeffre, és arra, hogy kettesben maradhatnak.

A mozit szánt szándékkal nem említem, mint a Space Needle-t sem, s?t azt sem, hogy valami "vidámpark" vagy más randi helyszín is cél volna, ott el tudnak lenni akkor, ha kettesben akarnak maradni. Nem lövöm le még a lehet?ségeket, elég ezeket akkor el?venni, ha más ötletekb?l kifogytam, és Jeff még nem használja el ?ket.

More
13 years 1 month ago #4239 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
Nem tudod miért de a hosszú csend, hogy gyakorlatilag Jeff egy díszegyenruhás bútordarab, de hogy Azumi se különb elég gyorsan kínossá teszik a helyzetet. Azumi ugyan próbál társalogni, de látszik, hogy az is inkább er?ltetett, nem igazán van kedve sem a dologhoz. Inkább olyasminek t?nik a dolog, mintha ez egy kötelez? céges protokollmegjelenés volna, mint egy két szerelmesnek összehozott randi. Jó kérdés, hogy hol lehet a hiba, illetve Jeffnél nem annyira jó kérdés, mert ott sejted, hogy ha hisz neked ha nem, gyakorlatilag ez most már úgy néz ki, mintha Azumival innent?l csak gardedám kíséretében kamerák és még ki tudja mik felügyelete mellett találkozhatna és utána mág egy hatoldalas kézzel írt mission reportot is le kellene adnia a dologról három példányban, aláírva. Azumi viszont segíthetne a helyzeten, csak valamiért nem úgy töri magát, mintha a szíve választottjával maradhatna kettesben mondjuk két olyan órára, amikor nem vagy jelen. Valamiért nagyon úgy néz ki, mintha egy robot vagy zombisereget kellene magad után vonszolnod, minden második egyenetlenségnél lökve egyet rajtuk.

Így viszont végig tudod mutogatni Azuminak a bázist, és ha közben jól vetted ki a dolgot, akkor Azumi helyett is neked kell majd döntened. Hacsak a társad nem segít ki, így tényleg egy olyan családi program kerekedik a dologból, ahol Jeff méltán érezheti betolakodónak magát. Erre bizony minden esély meg van.

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4240 by TheElf
A bázis végig mutogatása kapcsán egy kicsit igyekszem csavarni a dolgon.

Azumi számára érdekes lehet egyik-másik katonai gép, közvetlenül a konzolról bejelentkezve, ott pedig pár perc is órának t?nhet, kaphat id?t gondolkodni, ez id? alatt viszont Jeffet szólítom meg, míg azt is kitalálom milyen járm?vet tudnak használni.

- Lehet, hogy egy megacég vezet?inek fontos a rendfokozat, de Azuminak nem az. Most az ? boldogsága a fontos. Viszont, ha a biztonságához az kell, hogy a Renraku elfogadjon, biztos kell neked is a rendfokozat. Villámkarrier.

Az egyik nyomtatóra átküldöm a CTCnek küldött ajánlatot, s?t az ügyvéd féle szerz?dés tervet is, ha megvan. S?t a ház kapcsán az építkezéshez pár vázlatot is.

- Ehhez viszont, ha fel kell ezt-azt építeni akár céges dolgot is, akkor az nehéz lesz. Míg kitaláljuk hova megyünk és míg Azumi körbenéz a mátrixban átnézhetnénk pár dokumentumot, a témában. És tudnom kell azt is, ha kell neked a villámkarrier hogyan és mint tudjuk megoldani. Nem szívesen használom a befolyásomat, de itt Azumi érdekében kénytelen leszek. Viszont ezt egészítheti ki az is, ha nyomozások, más apróságok kapcsán hivatalosan is felterjeszthetlek plecsnire. A dolog céges és vagyoni oldalán ezzel párhuzamosan gondolkodom. Ahhoz most a nyomtató köpi ki a terveket, mert ha jól gondolom te papíron jobban szereted a "hadm?veleti adatbázist".

Bízom benne, hogy ezzel, járm? válogatással jut legalább 15 de inkább 30-45 perc Azuminak. Nem csak felderítésre, de hátha az alatt lesz ötlete hova is menjünk. A lelkesedést, er?t úgy látszik össze kell még szednie...

Time to create page: 0.334 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.